Shepherd objektív: Végjáték.

cvk-logo-150.pngA tervezett Fidesz projektek lassan összeérnek. A társadalom behódolt, a vállalkozói érdekszféra legsikeresebbjei függésben vannak, a média le van fejezve, vagy némaságra van kárhoztatva, az alkotmányról megfeledkezett, vagy nem tartja fontosnak a társadalom és a nyugat nem tehet semmit, hiszen a magyar társadalom önként és dalolva mondott le az alapvető emberi jogokról és fordított hátat a következő generációknak.

Úgy vélem a védelem utolsó vonalában már csak a civilek vannak.

Mi még tartjuk magunkat bár lassan minden eszközünk elvész, hiszen a legfőbb erő - a társadalmi támogatás - napról napra elmarad és ahogy nő a portások és házmesterek hatalma, amint egyre több karhatalmi jogkört kapnak a közterület-felügyelők és BKV ellenőrök, ahogy csicskává aljasodva verőembert játszanak a rendőrök és a katonák, lépten-nyomon azt a világot, azt a közéletet láthatjuk újjáéledni, amit csak a történelem lapjain lehetett látni. 

Úgy vélem pár hét esetleg pár hónap és a Fidesz gyűlöletkampánya végérvényesen beérik és akkor nem lesz már békés megoldás. Nem lesz békés átmenet, mert lesz egy pillanat, amikor mi - kevesen - már nem tudunk hova hátrálni - és valakiben elpattan a félelem, elszakad a kontroll...

Ezt meg kell előzni.

Ezt a pillanatot nem szabad hagyni beérni.

Meg kell védeni azt a maréknyi kis emberi értéket, amit a Fidesz által megzsarolt, kiéheztetett, félelemben és hazugságban tartott, meglopott és kizsákmányolt milliók már feláldoztak az ajándék sonka, kenyér, leves, és Erzsébet utalvány oltárán, akik eladták a gyerekeik és unokáik jövőjét, mert a médiahisztériában azt hiszik, hogy százezrek állnak a határon és voltaképp honvédő háborút vívunk az ellen az Európa ellen, aki naponta egymilliárd forintot ad, és aki nélkül ma hazánk szó nélkül tönkremenne.

Kevés az eszköz, kevés a lehetőség, de még mindig van megoldás.

Páran dolgozunk azon, hogy azok, akik még képesek a tisztánlátásra, képesek keményen dolgozni a következő nemzedékért és kellően elhatározottak, azok összefogjanak és élére álljanak a rendszerváltásnak.

Ne add fel. Nincs elveszve minden. Az ország harmada fasiszta, harmada kényszerből követi a fasisztákat, de van egy tiszta, értékes, tudatos és erős harmad, aki képes megváltoztatni a jövőt.

Ha ehhez a harmadhoz tartozol, kérlek jelentkezz! Várunk.

https://civilkozigazgatas.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shepherdszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr7914150329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook oldaldoboz