Egyre több a jele, hogy polgárháború készül!

tv_szekhaz_ostrom.jpg

Most már naponta fenyegetnek meg a Fideszesek!

Nehezen viselik, hogy van aki kimondja, hogy Fidesz tolvajok gyülekezete, akik ostoba közhelyeket hazudozva lopják el az európai adófizetők és a mi pénzünket is!

Stadionok épülnek, miközben összeomlik az oktatás és az egészségügy. Migránsokkal riogatják a magyarokat, miközben diktátoroknak és terroristáknak adunk letelepedési jogot. Azt mondják erősödik a gazdaság, mégis nő az államadósság, emelkednek az élelmiszerek árai. Elüldöztek egymillió embert, de választási célzattal százezernyi külföldinek adnak nyugdíjat, segítséget, és állampolgárságot. Nyugattól kérnek támogatást, de keletiről hívnak be kémeket, bankokat. A NATO tagjai vagyunk, de percekre állunk az orosz haderő magyarországi megjelenésétől. Magyarország ellenséget lát mindenhol a békés Európában és fegyverkezésről álmodozik. Ráadást Magyarország fele a Fidesz holdudvarának a nevén van már. A Balaton, Tokaj, erdők, termőföldek, vállalatok és városok sokasága mára hűbéri birtokká változott.

Képmutatás minden nap, minden óra, minden perc!

Ezernyi ponton vérzik a Fidesz kommunikációja, de a híveket ez nem érdekli! Az a választási szoftver ami "remekül" működött a 2018-as választásokon, most hirtelen folyamatosan rossz és működésképtelen.

Egyre gyakrabban érzem, hogy a Fidesz által fanatizáltak egy nap erőszakossá fognak válni, mert a pártjuk megadja ezt a jogot számukra. Manapság aki nem hisz a Fidesz csodáiban, és látja, érzi a gazdaság szét-rablását, illetve meg meri mutatni a közelgő katasztrofális gazdasági összeomlás jeleit, azt a Fidesz által fanatizált hívek el akarják pusztítani.

Félek a Fidesz utolsó esélyként véres polgárháború fog kirobbantani ellenünk, józanok ellen! És félek mi nem fogjuk magunkat hagyni marhavagonba zárni, elkülöníteni, megfélemlíteni!
Gyakran kapok ilyen üzenetet! Gyakran szólnak, hogy a magamfajta majd büntetőtáborban, akasztófán, tömegsírban végzi, ha továbbra is kimondom, hogy ami ma Magyarországon folyik az egy nemzet jövőjének az elrablása.

Kimondom! 

Készülj az erőszakra! 

A Fidesz fasiszta eszméi már a felszínre kerültek! Bármikor fegyvert foghatnak a józan ész, a valóság ellen, védve Orbán és a Fidesz vezetőinek összeharácsolt vagyonát. 

Mindenkit kérek, hogy kerülje az erőszakot, törekedjen a békés megoldásra, de készüljön, hogy meg tudja védeni a családját, ha egy éjjel rárúgják az ajtót!

 

Shepherd

A bejegyzés trackback címe:

https://shepherdszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr4714681628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galicius 2019.03.12. 10:33:24

Lehet, hogy ezért kellenek a venezuelaiak? Ők profik a polgárháború kirobbantásában.

Facebook oldaldoboz