Sorosista liberálkommunista migránskalózok a Lánchíd alatt!

motorcsonak-1-e1569158912537-1024x577.jpgRöhögnék ha ezt nem egy fideszes nyomta volna fel az oldalamra, mondván, ha az Indexen van a videó, akkor az nyilván hamisítvány! Fogadjam el, hogy teljesen légből kapott az a hír, miszerint egy letakart lajstromjelű csónakkal, kapucnis alakok hajókázhatnak a Lánchíd alatt. Ez egy videótrükk, amit mi, mocskos soros-bolsi, liberál-patkányok terjesztünk az elnyomó ellenzéki médiában...

wow.

Tudod, ha azt hiszed, hogy a fideszesek szellemi szintje ettől magasabb, akkor nyilván képesek leesni... az erkölcsi szintjükre. A mélybe.

New York vizein, de akár Európa határain is egy ilyen csónakot felszólít a hatóság... aztán ha nem áll meg, nem igazolja magát, nem fedik fel az arcukat, akkor a csónakot a benne ülőkkel együtt fogpiszkálóvá lövik és egy kétsoros jelentésben leírják, hogy terroristák és/vagy kalózok támadását előzték meg.

Hazánkban a terrort nem a magamfajta civilek, a cigányok, a melegek, vagy a migránsok jelentik, hanem a Fidesz által pénzelt szervezetek. A társadalom azon rétege, ami képes mindent benyelni, mert a gyűlölet nyelvén kívül mást nem képes érteni, persze hangosan óbégatva drukkol nekik.

Pedofilok kampányolnak óvodákban? - Ez egy Fidesz szavazónak nem gond.

Tízezer családot lakoltattak ki banki érdekből? - Na ez sem probléma a Fidesz szavazóinak.

A nőket másodrendűnek beállítani? - Ez pláne nem veri ki a biztosítékot a Fidesz szavazóinál.

Ezek után miért képzeljük, hogy egy mentőautót feltartó Fideszes autó, vagy egy lajstromjel nélküli, fenyegető megjelenésű Fideszes hajó, bármilyen módon hat a Fidesz szavazóira?

Rájuk csak a gyűlölet hat, a krumpli, az ingyen muskátli, meg az utalvány... 

...Ez ma a Fidesz szavazóinak értékrendje. 

Mert ezt látják célravezetőnek, hiszen ez az értékrend tette milliárdosság a Fidesz-KDNP politikusait és pénzügyi környezetét. 

Minta van.

Gerinc nincs.

A mai magyar társadalom legfőbb problémája az, hogy akik ezzel az értékrenddel nem értenek egyet, azok hallgatnak, miközben a hangosan ordító Fideszes fasiszták ellopják a gyermekeink életét. 

Ha nem változunk, akkor ezek elemésztenek minden emberi értéket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shepherdszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr315163662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabi 66 2019.10.04. 15:59:37

Zoli!
YouTube Pintér Sándor a csendes Don
Érdemes megnézni, ha még nem láttad.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása