Három dologra van szükség a Fidesz megbuktatásához, de egyik se megy.

1387400983-time-embrace-brand.jpgHárom tök egyszerű dolog kéne! Három! 

Mielőtt leírom a három megoldást, elmondom a három fő problémát, amiért nem megy! 

1. Mindenki azt képzeli, hogy neki van egyedül igaza. Holott elképzelhető, hogy ebben az országban (és a világon) létezhet egymás mellett sok, akár hétmilliárd igazság is, amik jól megférnek egymás mellett, csak a saját igazságod, fontosabbnak érzed, valaki más igazságánál. Ez persze szimpla önzőség, amit senki sem szeret belátni. 

2. Azt képzeled mindenki becstelen, mindenki megvásárolható. Abba persze nem gondolsz bele, hogy ezen logika alapján te is becstelen vagy, és te is megvásárolható. A korrupció nem ott kezdődik, hogy a Fidesz elosztogatja a gyermeked jövőjét a haveroknak, hanem ott, amikor te magad is örökké okosban gondolkodva azon merengsz, miként lehet megkerülni a terheket, miként lehet egyszerűben élni, létezni... A korrupció voltaképp a könnyebb út. Amikor nem futod le a távot, nem mászod meg a hegyet... A korrupció az az élethelyzet, amikor minden alapelv öncélúvá válik. 

3. Azt hiszed, hogy politikusok oldják meg a problémákat. A valóság az, hogy a politikusok ha valamiben érintettek, ha van amit képviselnek, akkor az, hogy legyen probléma. A politikusok léte az, hogy te azt képzeled, hogy azt nekik kell megoldaniuk. Politikus ezen a világon problémát még nem oldott meg. De generált százat. 

 

A három dolog, ami megoldást nyújthat számodra ha le akarod váltani a Fideszt.

1. Keress valakit, aki igazságát képes vagy elfogadni és támogasd addig, amíg már fáj. Állj mellé, segítsd, dolgozz vele. KONTROLLÁLD! Tudd, hogy neki a TE igazságod fontosabb a saját igazságánál és tettei, cselekedetei egy jobb világ felé mutatnak, ahol a te és mások igazsága végre szóhoz juthat. 

2. A korrupció kivérezteti a lelked, mert amíg megvehető vagy, akár ígérettel, akár pénzen, addig a politikai elit mindig fog találni megfelelő szavakat és elegendő pénzt. Finanszírozz olyan embert, csoportot, ügyet, eszmét, akin ezt számon is kérheted! Ne add el üres közhelyekért és gombokért a gyereked jövőjét. Légy határozott és csak arra áldozz, akin ezt le tudod verni!

3. Az összefogás az a fura modell, amikor nem egy terméket akarsz megvenni (pártot, eszmét, ideált, modellt, politikust), hanem ezt a terméket te hozod létre és olyanokkal állsz szóba, akik ebben a termékfejlesztésben részt akarnak venni. A termék neve egyszerű. Úgy nevezik JÖVŐ! A jelen társadalma nem építi a jövőt, hanem feléli, elrabolja a saját gyermekeitől. 

Tehát ne feledd! 

1. Mindenkinek van igazsága, de hogy megkapd a sajátod, azért dolgozni kell!

2. Annak add az életed, azt támogasd, akiről tudod, hogy érted, a családodért, a te életedért akár meg is halna!

3. Vegyél részt a jövő építésében! TANULJ! OLVASS! ÉRTÉKELJ! FEJLŐDJ! ÉPÍTS! Apaként, anyaként, nagyszülőként ez életünk alapvetése, hiszen a jövő, a gyermekeink, az elkövetkező generációk élete van a kezünkben. 

 

Juhász Zoli - Shepherd

Ui: A fentieket elolvasva még mindig sokaknak az az első kérdése: - Oké, de mit tegyek? - És én finoman annyit mondok: - Oda van írva. Szóról szóra! Nem tudom ennél jobban elmondani... 

A bejegyzés trackback címe:

https://shepherdszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr5115427130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz