Videón, ahogy százmillióval "húzza le" a fideszes testület a várost?

Képtalálat a következőre: „kamilla hotel”

Az alábbi videón a város tulajdonát képező szálloda üzleti tervéről és működéséről beszélnek. 

A felvételen - saját meglátásom szerint - az látható, hogy a Fideszes többség, nyilvánosan, százmillió forinttal megkárosítja a várost, arra való hivatkozással, hogy egy közpénzből épült, amúgy az önkormányzat, azaz a város, azaz az adófizető emberek tulajdonát képező szálloda nem tud talpra állni, mert... mert... mert... Na azért. 

A Szálloda több, mint három éve működik, remek termálfürdővel, mégis minden évben százmilliós nagyságrendben kap a várostól pénzt a fennmaradásra, de valahogy nem sikerül neki elindulni (Vajon miért?) Lehet csak én vizionálom, hogy valakiknek érdekében áll ezt megtenni, hogy aztán a zsír új szállodát "fillérekért" kiprivatizálják? 

Képtalálat a következőre: „kamilla hotel”

A szálloda bár a város tulajdona - ezt figyeld - még a tulajdonos, azaz a város betekintési jogait is korlátozta, és ezt a Fideszes képviselők támogatják. Olyan százmillió forintok szállnak ki az ablakon - hogy közben a szálloda is termel valamennyi pénzt - amit a helyi utakra, iskolára közösségre is lehetne fordítani! (Bár ha lenne ilyen pénz azt a Fideszesek odaadnák a fociklubnak.)

A város Balmazújváros, ahol a korábbi polgármestert jogerősen börtönre ítélték (de nem vonult be - na vajon miért? Mit is tudhat és kiről?).
Ugyancsak Balmazújváros az a hely ahol a képviselőtestület Fideszes élharcosai vállvetve - az alpolgármesterrel az élen - bizonygatják, hogy a veszteség az normális és ésszerű, és a város fizessen mint a katonatiszt! (Jelzem ebben a városban intézte ugyan ez a képviselőtestület, hogy százmillióval többe kerüljön a gyermekek közétkeztetése. Na vajon milyen cég kapta a megbízást?)
És Balmazújváros Fideszes testülete akart jóváhagyni 500 milliót (igen jól olvasod: félmilliárdot) a focicsapatnak (aminek aztán a kormány pár nap alatt ki is utalt 100 milliót) olyan helyzetben, amikor a város gyakorlatilag pénztelen, azaz szó szerint csődbe akarták vinni a várost! (Na vajon miért is ítélték el az előző polgármestert?). 

Az új független polgármester és a kisebbségben lévő civil ellenzék, ezzel áll szemben! 

Az alábbi videó - az én meglátásom szerint - magáért beszél. Nyilvános, elérhető és bárki számára látható. 

Megnézem a Videót! Katt ide!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shepherdszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr9014772252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miért 2019.05.01. 20:02:32

...kis hazánkban mindig bőven voltak az ilyen tolvajok! És csak a párttag-könyv színe változott feketéről vörösre, vörösről narancsra!

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása