Amikor kerülöd a politikát, teret engedsz hárommillió agyhalottnak!

Képtalálat a következőre: „stupid”

Pár mondat, ami naponta többször lejátszódik a környezetemben:

"Beszéljünk inkább az időjárásról!

"Nem lehetne, hogy ne politizáljatok?"

"Ne beszéljünk róla, mert úgy sem tehetünk ellene semmit."

 

Félek fogalmad sincs róla mit jelent a politikai állásfoglalás létrehozása, megélése, és közvetítése. Most elmondom, megsértődsz majd és pontosan úgy fogsz tenni, mint eddig.... De talán lesz a pár ezer olvasóból kettő, akinél leesik, hogy miről beszélek és akkor már a "foglalkozás, elérte célját".

 

Ma a választók

- Háromnegyede - hétmillió ember - nem Budapesten él.

- Egyhatoda a kormány alkalmazottja (egészségügy, oktatás, közintézmények, rendőrség, honvédség, közmunkások, strómanok és alkalmazottaik stb, 1,5 millió ember.)

- Nyolcada - bő egymillió ember - külföldről szavaz

- a fiatalok, a szavazatra jogosultak 10-15%-a érdektelen.

- A választók 30%-a soha nem is volt még szavazni!

 

Ma a választók rendszerszintű infomációkat a

- A köztévékből - 100% Fidesz

- Kereskedelmi tévékből: 80% Fidesz

- Állami rádiókból: 100% Fidesz

- Kereskedelmi rádiókból: 80 % Fidesz

- Politikai online magazinokból:85% Fidesz

- Ingyenes újságokból: 90% Fidesz

- Köztéri plakátokból: 90% Fidesz 

szerzik be!

 

Aki ezt képes agyilag felfogni és még mindig azt mondja, hogy ne politizáljunk, az szimplán hülye. 

Ma az ország jövőjét azok határozzák meg, akik napi szinten nézik, olvassák, hallgatják a fidesz média hamis híreit és nincs semmi más, ami alapján képet alkothassanak. Hárommillió ember ma Magyarországon funkcionálisan és digitálisan analfabéta, ezt több kutatás is megerősítette. A lakosság nyolc százaléka olyan anyagi körülmények között él, hogy egy tányér levesért szavaz, nem a meggyőződésből.

De az ő szavazatuk pont annyit ér mint a tied!

Ha szembenézünk a mocskos ténnyel, ma nemhogy kötelező, de a társadalmi felelősség alapja a politikai értékrend kialakítása és olyan közösségek létrehozása, akik az orbáni eszmeiséget megvetik, elítélik, hiszen az a hatalom, ami az információt torzítja, hogy saját pénzügyi érdekeit szolgálja az nyíltan szembeköpi az alapvető szabadságjogokat. 

Ha annyira igazságos orbán rendszere, miért kell megfojtani a köztájékoztatást? Miért kell korlátozni a gyülekezési jogot? Miért kell Handó tündét és a Polt Péter az igazságszolgáltatás élére tenni és minden Fideszes ügyet eltitkolni?

Ha nem leszel politikailag aktív, majd az lesz az a hárommillió agyhalott, aki az elmúlt tíz évben képes volt elhinni azt, hogy Magyarországra ömlenek a migránsok, a közbeszerzésekben elégetett (stadion és látványberuházásokon) ezermilliárdoknak van bármi értelme, hogy a nők csak szülésre jók, hogy az egyházi oktatás a világon a legjobb, hogy a családok évében 9000 családot utcára dobni maga a Kánaán...

Ne legyél retardált!

Légy politikailag motivált, felvilágosult, erős érvekkel rendelkező, demokratikus alapelveket valló civil ellenzéki!

Ez a jövő!

Én is a civil közigazgatási rendszer tagja vagyok. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shepherdszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr2114359493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása