Kérdeztem egy fideszest: "Mennyiért adnád el a gyereked?"

ehgyerek_1.jpg

"Érvelnek!"

Mondják, hogy jobb az élet, magasabb a jövedelem. 

A Fideszes szavazó egyik legfőbb igéje, hogy "többet keresek!" Bennem meg felmerül a kérdés, vajon "mit adnának meg?", vagy még inkább "kit adnának el?" ezek az emberek, akarom mondani ezek a fideszesek, egy kis pénzért?

Ugye mondják, hogy a Fidesz jobbá tette az oktatást. Azaz mára egyen-tankönyvekből lehet tanulni, hogy Horthy és Orbán Viktor remek emberek és a liberalizmus olyan métely, amit mi magyarok, mint őskeresztények le akarunk vetni a nyakunkból. Igaz, hogy Rákóczi zászlaján ez volt, de ez kit is érdekel? Épp ezért mára az iskolák egy részét odaadták a papoknak, hogy neveljenek istenfélő, jámbor embereket. A maguk képére. Azaz a papság majd megmutatja miként kell jó apának, vagy jó anyának lenni. Megtudhatjuk, hogy mi a család és, hogy ha valaki árva, özvegy, örökbefogadott az nem családban él, hanem valami másban, valami megfoghatatlan ős gonoszban. Üldözhetjük a másságot, mert a modern vallás, még modernebb máglyájára olyan remek emberek hajtják fel a "bárányokat", akik Isten szeretetében, de bármikor leölnének egy homoszexuálist, vagy vérét vennék egy színes bőrűnek, mert az ember, csak akkor ember, ha a soha senki által nem látott (heteró és fehér) isten képmására van teremtve.

És ez ma egy Fideszes dogma! Ez pénzt ér!

Mint ahogy az is az, hogy nálunk európai, sőt, Európa feletti az egészségügy. Igaz, hogy annyian haltak meg ebben a remek egészségügyben, mint a középkorban pestisben, de ez akkor is jó. Bár egy sima hasi ultrahangra három hónapot kell várni és félezer körzeti orvosi rendelő üres (Budapesten, Csepelen most maradt egy árván például), és négyszáz körzetben nincs gyermekorvos, de ez fogadjuk el, hogy maga Európa! Ugyan mondja a Fidesz, hogy nekik fontos az egészségügy, meg felújítanak kórházakat (a piaci ár ötszöröséért), de valahogy mégis halnak az emberek, fogy a magyar, döglik a nép, mintha valami rettenet büdös kórság emésztené. 

És ez ma egy Fideszes alapkő!

Mint, ahogy az is, hogy alacsony a rezsi! Még akkor is, ha Ausztriában, ami közismerten egy haldokló és kiüresedett ország, ahol a mocskos migránsok mindent tönkre vágtak, olcsóbb a tej, a vaj, a hús, a kenyér, a benzin, a gáz és az áram, meg minden más. A nagy dögrovásban nettó hétszázezer, egymillió forintnak megfelelő egy osztrák keresete, mégis a költségei, a rezsije valahogy annyi, mint egy magyar közmunkásnak, amiből - ez eredmény és csoda - ma negyedmillió van, ami annyit tesz, hogy van negyedmillió nincstelen család, ami ha az egészséges Fidesz modellt tekintjük egy apa, egy anya, meg egy gyerek, akkor is, ha nagyvonalúak vagyunk: félmillió ember! Akinek kell némi tüzelő, a nagy olcsóságban, meg szociális, meg családi, meg kis feketemunka. Csak mert itt a rezsi alacsony.. Vagy alacsonyabb... Vagy még alacsonyabb... És ha idevesszük a milliomos nyugdíjasainkat, akkor van egymillió éhenkórászunk, akiknek a parizer pont annyiba kerül, mint egy londoni bankárnak!

És ez kilenc éve egy Fideszes mantra.

Akár csak az, hogy itt nőnek a fizetések. Az égbe. Már átlagosan bruttó 327.000 forint. Ami ha nincs gyereked akkor nettó 220.000, de ha az átlagba beszámítjuk a száz leggazdagabb magyart, akkor csak 150.000 ami már majdnem ötszáz euró, már ha lehet tudni mennyit is ér az euró, mert ugye az elmúlt kilenc évben harminc százalékot romlott a forint és most épp 314 forint egy euró, ami egy remek és gigantikus siker, hiszen lehetne négyszáz is. A fizetések nőnek, és az Áfa ugyan 27% és mesés 15%-os szja mellett valahogy van még 29% egyéb adó és a TB már nem járulék, amiért az államnak adni is illik valamit, hanem adó, amiért semmi sem jár, de ez nem gond. A Fideszesnek megvan a mantra: "Többet keresek!" Mármint egy másik magyarnál, de nem egy másik európainál, akiknél nem ennyivel, hanem 20 százalékkal jobban nőttek... na nem a bérek, hanem a bérek vásárlóereje! De ez lényegtelen, hiszen nem az a fontos, hogy mit vehet egy fideszes a pénzéből, hanem az, hogy mennyi a fizetés. 

És ez is egy fideszes ige!

Mint az, hogy ha a komcsik, libsik, szocik lophattak, akkor a Fideszes is lophat. Ha valaki öl, pedofil, anyagyilkos és ezt korábban megtette a jelenkor ellenzéke, akkor az jogalap! Lehet gyerekeket térdeltetni a hóban, iskolásoknak prédikálni a politikai életről, diáklányok szoknyája alá fényképezni. Ez erkölcsös, vállalható és csodálható. Ha egy politikusnak nincs pénze de vesz egy palotát, repülőt, luxusautót, akkor az nem bűn, hanem erény, vállalható értékrend. Igaz kicsit büdös, kicsit avas, de az övéké, fideszeseké, akiknek nem drága a gyermek, vagy nők élete, mert az asszony verve jó, csak komondort, vagy migránst kell kiáltani. 

De ez a Fideszeseknek vállalható.

 

Kimondom nyíltan, egyenesen és undorodva, hogy nem vállalok semmilyen közösséget azon emberekkel (fideszesekkel), akik nyíltan támogatnak tolvajokat, drogosokat, gyilkosokat, hazaárulókat, mondván ez a nagy és vállalható jelen, mert nincs jobb, mert a libsik, a migrik, a buzik és a komcsik a másik lehetőség, holott a gondolkodás, és az egészséges értékrend is lehetőség, csak épp ennek a felismerését nem nevelték beléjük a szüleik!

És igen, kedves olvasó. Ez az írás nyíltan és vállaltan köpi le a fideszeseket. Nyíltan vállalom én magam is, hogy a fidesz választó egy kiló lisztért, igéért, hazugságért eladja ha kell az anyját, a gyerekét, a hazáját, mert inkább eszik szart és iszik pisát semmint szembenézzen a jelen rothadásával. 

Vállalom, hogy megvetem ezt a fajta beteges, buta, primitív és kihasználható csürhét, aki bamba ökörként nézi miként mészárolják le a gyereke jövőjét, miközben tapsolnak egy nyíltan fasiszta, betegesen idegengyűlölő, és igazoltan tolvaj bandának, aminek az élén egy olyan diszstrici trónol, mint orbán viktor! 

És ezt nem a gyűlölet mondatja velem, hanem az a féltés amit akkor érzek, amikor a lányom jövőjére gondolok és eszembe jut, hogy mit tennék azzal a sötét barommal, aki a lányom szoknyája alá fényképez (anyád hátán basználak meg szarházi!). 

 

Shepherd

Ui: Igen! 18+. Nem mered megosztani, még akkor sem, ha egyetértesz. Nem véletlen ilyen ez az ország! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shepherdszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr514765942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erus64 2019.04.16. 10:05:46

Teljes mértékben egyetértek! Megosztottam!

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása