Miért könnyű a Fideszt támogatni? Adtam pár "fincsi" választ!

abszolut-seggfej-lajk.jpgSokszor jutott eszembe, vajon miért is támogatják a Fideszt olyan sokan. És az elmúlt évek politikai döntései, valamint a meghozott törvények alapján, az alábbiak lehetnek a "megfelelő válaszok!

 

Miért támogatja valaki a Fideszt?

1. válasz: - A Fidesz szavazó a családtervezéskor arra épít, hogy a gyermektelenek által fizetett adókból éljen. 

2. válasz: - A Fidesz szavazó nem tud és nem is akar a fogyatékkal élő emberek problémáival azonosulni, vagy azokon segíteni. 

3. válasz: - A Fidesz szavazó számára érthetetlen és felfoghatatlan hőzöngés a klímaválság. 

4. válasz: - A Fidesz szavazó nem tudja felfogni és nem is érti mi a probléma az atomenergiával és miért előnyös a megújuló energia.

5. válasz: - A Fidesz szavazó szerint Magyarország politikai mintáit nem az Európai Unió, hanem Oroszország és Kína kell adja.

6. válasz: - A Fidesz szavazó szerint teljesen normális, hogy öt méter vasút annyiba kerül, mint egy A8-as Audi.

7. válasz: - A Fidesz szavazó szerint a sportberuházásokra lehet építeni Magyarország jövőjét.

8. válasz: - A Fidesz szavazó szerint normális dolog, hogy évente negyvenezren halnak meg kórházban ellátási hiányosságok miatt. 

9. válasz: - A Fidesz szavazói szerint nem árt az ötéves óvodás gyerekeiknek, ha egy Fideszes politikus beszédet tart nekik a bűnös liberalizmusról.

10. válasz: - A Fidesz szavazói szerint ésszerű, hogy az egyházi iskolák négyszer annyi közpénzt kapnak, mint az állami iskolák. 

11. válasz: - A Fidesz szavazói szerint a a szüleik nyugdíja megfelelő és igazságos.

12. válasz: - A Fidesz szavazói szerint... 

...nem folytatom, mert a Fidesz szavazói úgy se nagyon tudnak olvasni. Hiszen munka alapú társadalmat akarnak és emiatt a tudás alapú társadalmat megvetik. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shepherdszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr7515098892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása